TERMENI SI CONDITII


 • Efectuarea unei comenzi pe site-ul www.epardoseli.ro reprezinta acordul dumneavoastra cu termenii si conditiile din aceasta pagina.
 • Puteti efectua comenzi si din afara Romaniei.  Epardoseli Retail, prin intermediul magazinului online www.epardoseli.ro, vinde si livreaza produse si in afara Romaniei. In cazul in care comanda este facuta de catre o persoana juridica inregistrata in una din tarile Uniunii Europene, factura se va emite fara TVA.
 • Prezentul document prin continutul sau pune la dispozitia tertilor utilizatori Regulamentul privind Termenii si Conditiile de utilizare a site-ului www.epardoseli.ro.
 • Site-ul www.epardoseli.ro este detinut si operat de S.C. EPARDOSELI RETAIL S.R.L, (denumita in continuare Compania) cu sediul social in Str. Rozetului, nr. 2A sector 5 Bucuresti, inscrisa in Registrul Comertului Bucuresti, cu numarul J40/2052/2009 . Utilizarea site-ului (incluzand accesul, navigarea si cumpararea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta.
 • Administratorul site-ului www.epardoseli.ro isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare “Utilizatori”. Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment.

Continutul site-ului si drepturile de proprietate intelectuala

 • Continutul acestui site este proprietatea intelectuala a companiei Epardoseli Retail SRL, care detine drepturi de autor si de folosinta asupra continutului, atat a textelor cat si a imaginilor. El nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele expres si legal permise. Extragerea oricaror informatii urmata de orice utilizare in scop comercial care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate, constituie o incalcare a termenilor si conditiilor.
 • Sunteti de asemenea de acord sa nu afectati si interferati in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea unui continut sau elemente care intaresc limitele de utilizare a siteului sau a continutului acestuia.
 • Incalcarile dreptului de autor pot fi sesizate la adresa contact@epardoseli.ro.

Dreptul consumatorilor de denuntare unilaterala a contractului

 • Va rugam sa va asigurati ca ati verificat specificatiile produsului si compatbilitatea acestuia prin vizitarea paginii producatorului inainte de a-l cumpara. Raporturile comerciale dintre cumparator si www.epardoseli.ro sunt reglementate oficial de Ordonanta de Urgenta a Guvernului 34/2014, privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta.
 • Administratorul www.epardoseli.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site, insa uneori acestea pot contine inadvertente (specificatiile sau pretul produselor modificate de catre producator fara preaviz sau viciate de erori de operare). Atentie: fotografiiile provin de la furnizorii si producatorii produselor, au caracter informativ si pot avea uneori diferente de nuata sau culoare fata de produsul real.

Frauda

 • In scopul accesarii si utilizarii anumitor sectiuni ale website-ului poate fi necesara crearea unui cont personal. Prin prezenta declarati ca va asumati integral responsabilitatea pentru toate si oricare dintre activitatile realizate prin intermediul contului pe care il deschideti pe website si, in consecinta, va sfatuim sa asigurati securitatea parolei contului sau a altor date de acces. In cazul in care securitatea contului pe care il detineti este compromisa, trebuie sa anuntati imediat administratorul site-ului. www.epardoseli.ro nu este responsabil pentru daunele care va sunt cauzate sau care sunt cauzate tertilor de orice fel, prin utilizarea neautorizata a contului.
 • Prin folosirea site-ului www.epardoseli.ro, utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si conditiile de utilizare si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizatori si administratorii www.epardoseli.ro. In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

Disponibilitatea produselor sau seviciilor

 • Administratorul www.epardoseli.ro isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului www.epardoseli.ro in orice moment si la orice interval de timp liber ales, avand dreptul de a modifica temporar sau permanent, partial sau in totalitate produsele si serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui website fara vreo notificare prealabila individuala sau generala.
 • Afisarea pretului 0,00 RON la anumite produse reprezinta faptul ca acel produs nu mai exista pe stocul magazinului online; pentru orice informatie legate de pret, disponibilitate, termene de livrare va rugam sa ne contactati telefonic, prin e-mail, sau prin formularul din pagina contact.

Pretul

 • Preturile afisate pe site sunt valabile pentru achizitiile online si contin Taxa pe Valoare Adaugata ( TVA ) de 19%. Pentru comenzi efectuate de o persoana juridica inregistrata in una din tarile Uniunii Europene, nu se va aplica TVA pe factura.
 • Pretul inregistrat pe factura care insoteste produsul, este pretul furnizat de www.epardoseli.ro si confirmat clientului in momentul comandarii produselor. Preturile sunt exprimate in RON, iar in lipsa unei mentiuni, preturile pot fi modificate oricand. Oferta si promotiile de pe site sunt valabile pana in ultima zi a lunii in care sunt afisate in site, in cazul in care nu exista alte mentiuni, respectiv in limita stocurilor disponibile.

Garantii

Produsele comercializate pe site-ul www.epardoseli.ro beneficiaza de garantia legala de conformitate, care este de 24 de luni de la data cumpararii, pentru produsele de folosinta indelungata.

Transportul produselor

Livrarea produselor in mod gratuit se va face in urmatoarele conditii:

1. La comenzi mai mari de 1500 RON, transportul produselor este GRATUIT pentru livrari in Bucuresti sau Ilfov si daca comanda presupune un singur transport.
2.1. La comenzile mai mari de 5 pachete de parchet laminat EGGER, veti beneficia de transport gratuit pe intreg teritoriul Romaniei.
2.2. Comenzile care cuprind exclusiv accesorii EGGER (plinte, folie, conectori, coltare, terminatii etc.), se va percepe o taxa de 60 de lei + TVA sau contravaloarea transportului prin firme de curierat la preturi preferentiale negociate intre Epardoseli si firmele de curierat.
3. La comenzile de minim 5 pachete de parchet Karelia sau PolarWood, transportul se va face gratuit pe intreg teritoriul Romaniei.
4. La comenzile de parchet Barlinek in valoare de minim 1500 RON, transportul se va face gratuit pe intreg teritoriul Romaniei.

Pentru orice comanda cu livrare in afara granitelor Romaniei, va rugam sa ne contactati inainte de plasarea acesteia, pentru estimarea costurilor de transport!

Solutionarea reclamatiilor

 • Pentru solutionarea reclamatiilor cu privire la o comanda, va rugam sa va adresati persoanei responsabile in acest sens, pe adresa de mail reclamatii@epardoseli.ro cu dl. Ion Valentin.

Procedura de retur. Formular de retragere

 • Pentru renuntarea la comanda efectuata prin intermediul magazinului online, clientul va completa “Formularul de retragere”, pe care il poate descarca mai jos (formularul este orientativ).
 • Renuntarea la comanda – pentru produsele achizitionate prin intermediul magazinului online www.epardoseli.ro – se poate face in termen de 14 zile calendaristice de la primirea comenzii. In acest caz, clientul va plati costurile de returnare a produselor. Vor fi acceptate retur, doar acele produse care nu au ambalajul deteriorat sau murdar.
 • Restituirea sumelor aferente comenzilor returnate, se va face in termenul stipulat de OUG 34/2014, dupa receptionarea returului.
Formular Retragere – Descarca AICI

Politica de confidentialitate. Prelucrarea datelor cu caracter personal

 • Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestora, compania Epardoseli Retail are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati: nume, prenume, adresa de email, adresa postala, telefon.
 • Prelucrarea datelor cu caracter personal este un proces gestionat intern de catre Compania EPARDOSELI RETAIL.
 • Compania proceseaza datele cu caracter personal doar in urmatoarele scopuri: informarea clientilor cu privire la comenzile lor, facturare, procesarea si identificarea platilor, livrare, marketing (newsletter prin intermediul e-mail).
 • Accesul la datele cu caracter personal este permis doar urmatorilor terti: Retargeting Biz (marketing online), Banca Unicredit si Libra Bank (procesarea platilor), Fan Courier si Engelmayer (servicii de livrare).
 • Compania mai are acces la urmatoarele date de trafic, (acestea sunt obtinute prin intermediul serviciului Google Analytics): IP, tip browser, durata vizitei, tipul dispozitivului, locatie. Aceste date nu sunt pastrate de Companie, dar pot fi furnizate in orice moment de catre Google.
 • Completarea datelor personale in formularul de Inregistrare si/sau de Comanda, clientii declara si accepta neconditionat ca datele sale personale sa fie incluse in baza de date a Companiei si isi dau acordul expres si neechivoc ca toate aceste date vor fi utilizate si prelucrate doar in scopurile prevazute mai sus.
 • Prezentul document confirma faptul ca sunt garantate drepturile prevazute de lege ale clientilor, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de adresare justitiei in caz de incalcare a drepturilor garantate de Legea pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.
 • Clientii pot verifica gratuit, printr-o cerere scrisa, datata, semnata si expediata la adresa: Strada Sabinelor nr. 117 Parter & Demisol, Bucuresti, Sector 5, in atentia Epardoseli Retail SRL, daca datele personale sunt sau nu procesate. De asemenea, clientii Companiei pot interveni asupra datelor personale prin aceleasi mijloace descrise anterior, pentru: rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma Legii pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, in special a datelor incomplete sau inexacte, transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma Legii pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.
 • Solicitarile referitoare la datela cu caracter personal pot fi trimise si pe email la adresa: contact@epardoseli.ro.
 • In urma eventualelor solicitari din partea clientilor, compania isi asuma obligatia de a interveni asupra datelor cu caracter personal (conform cu solicitarile inregistrate), in termenul legal prevazut in Legea pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Drepturile utilizatorilor

 • dreptul la informare;

 • dreptul de acces la date – clientii pot sa intervina pentru modficarea datelor personale, printr-o cerere scrisa, datata, semnata si expediata la adresa: Strada Sabinelor nr. 117 Parter & Demisol, Bucuresti, Sector 5, in atentia Epardoseli Retail SRL, in conformitatea cu legea pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. Solicitarile referitoare la datele cu caracter personal pot fi trimise si pe email la adresa: contact@epardoseli.ro.

 • dreptul de intervenție asupra datelor – prin aceleasi mijloace descrise anterior;

 • orice persoană vizată are dreptul de a obţine de la operator, în mod gratuit, rectificarea, actualizarea, blocarea sau ştergerea datelor a căror prelucrare nu este conformă legii, în special a datelor incomplete sau inexacte;

 • dreptul de opoziţie (persoana vizată are dreptul de a se opune în orice moment ca datele care o vizează să facă obiectul unei prelucrări);

 • dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale luate în baza unei prelucrări automate;

 • dreptul de retragere a consimțământului;

 • dreptul de a se adresa justiţiei;

 • dreptul la portabilitatea datelor;

 • dreptul de a depune o plângere la autoritatea națională de protecție a datelor personale.