Tencuiala nobila structurata – tencuiala decorativa DELAP

Folosind tencuiala nobila structurata putem proteja si imbraca o casa in acelasi timp. Se pot alge combinatii de culori care sa se potriveasca stilului personal si in acelasi timp se poate proteja constructia impotriva umezelii si a murdariei. Alegand DELAP, permitem peretelui sa respire si prelungim rezistenta in timp a elementelor de constructii.

 

Tencuiala nobila structurata

Tencuiala nobila structurata DELAP

Tencuiala nobila structurata este utilizata pentru finisarea decorativa si protectia peretilor exteriori si interiori( sisteme termoizolante, tencuieli de var si ciment, beton si alte suporturi minerale), a suprafetelor interioare sau exterioare ale peretilor si tavanelor incaperilor constructiilor civile sau industriale.

Ca si compozitie, tencuiala nobila structurata este o masa pastoasa alba, realizata din granule de marmura alba si o rasina sintetica, in dispersie apoasa. Produsul este disponibil in doua game: DELAP si DELAP ECO. In ambele cazuri tencuiala este fabricata din materii prime pure, fara reziduuri toxice sau deseuri industriale si se livreaza ambalata in galeti de 25 de Kg.

In functie de nuanta dorita, tencuiala nobila structurata poate fi colorata dupa paletarul DELAP, conform retetelor proprii, folosind paste de colorare Colortrend. Gama DELAP este disponibila in 5 variante de granulatie si 940 de culori, iar gama DELAP ECO este disponibila in 2 variante de granulatie si 470 de culori (alb si culori pastel).

paletar de culori tencuiala evesicran suceava

Avantajele tencuielii nobile structurate DELAP

– pierderile sunt minime, intrucat la aplicare nu ramane pasta pe gletiera

– aspect deosebit

– aderenta deosebita

– se aplica usor, inclusiv pe sisteme termoizolatoare, de exemplu polistiren

– produsul este disponibil in 940 de culori repetabile

– impermeabila, dura, mata

– rezistenta la factori fizici si de mediu

– ecologica, netoxica, neinflamabila

– produsul se prepara pe loc, in culoarea si granulatia alese de beneficiar

Este bine de stiut!

Pe sisteme termoizolatoare nu se recomanda folosirea culorilor inchise pe suprafete expuse direct si mare parte din zi luminii solare (de exemplu peretii sudici ai cladirilor), deoarece aceasta va duce la incalzirea mare a peretilor pe timpul verii.