Tencuiala MOZAICATA DELAP – distribuitor EVESICRAN SUCEAVA

Cand situatia impune folosirea unui material foarte rezistent, insa va doriti ca aspectul casei sa nu fie afectat prin aplicarea unui finisaj tern, solutia este una singura: tencuiala mozaicata. Datorita compozitiei sale, produsul creste rezistenta suprafetei pe care este aplicat la actiunile diversilor factori externi. Tencuiala mozaicata este un amestec lichid vascos, cu granule de marmura si cuart colorat si un liant. Culoarea tencuielii este data de culoarea granulelor de cuart utilizata la realizarea amestecului, iar aspectul poate fi mat (granule de 1.2 mm) sau lucios (granule de 1.6 mm).

Tencuiala mozaicata Delap decoreaza si protejeaza in acelasi timp suprafata pe care e aplicata. Este un material de decoratiuni exterioare si interioare aplicabil pe suprafete rigide. Se utilizeaza cu succes atat in constructii civile, cat si industriale, pentru finisari si protectii exterioare si interioare, pe suport tencuit, de beton sau lemn, metal grunduit, gleturi de exterior si interior, placi de gipscarton, vopsele vechi rezistente, BCA sau caramizi calcinate in cuptor.

tencuiala mozaicata

Produsul este des folosit pentru decorarea locuintelor, a blocurilor de locuit, a halelor industriale, restaurantelor, gradinitelor si altor spatii publice, pentru suprafete supuse la uzura intensa in timpul exploatarii(socluri, coridoare interioare, pereti etc.)

Avantajele tencuielii mozaicate Delap:

– rezistenta mare la actiunea factorilor externi (fizici, chimici, de mediu etc);

– produs ecologic, netoxic, incombustibil, ignifug (nu permite propagarea flacarii);

– putere mare de aderenta la suport;

– lasa suportul sa respire;

– se poate produce pe loc, in orice cantitate si culoare;

– culorile sunt repetabile;

– se monteaza usor pe sisteme termoizolatoare, contribuind in acelasi timp la cresterea duratei de viata a elementelor de constructie;

– se livreaza gata preparat, in cantitatea solicitata de beneficiar;

– nu are miros;

Aplicarea tencuielii mozaicate Delap:

Pregatirea suprafetei: Toate suprafetele trebuie sa fie rigide,curate si uscate. Se va indeparta tencuiala suport care se decojeste. Se astupa gaurile si crapaturile cu material de umplutura care se lasa sa se usuce. Suporturile care au in compozitie ciment, necesita minim 21 de zile de uscare inainte de aplicarea tencuielii mozaicate (durata minima de maturare a cimentului). Dupa efecuarea corecturilor, suprafata este tratata cu amorsa pentru tencuiala mozaicata DELAP, cu ajutorul unei bidinele sau pensule,(aproximativ 200 gr/mp). Timpul de uscare al amorsei variaza intre 4 si 24 ore, functie de umiditatea mediului ambiant. Amorsajul are rolul de a uniformiza capacitatea de absorbtie si aderenta.

Pregatirea produsului: se omogenizeaza perfect produsul in ambalajul lui cu o masina de amestecare (malaxor inoxidabil). Daca se considera necesar, se va regla viscozitatea prin adaugare de primer (amorsa DELAP).

Aplicarea: nu se amesteca cu alte produse! Aplicarea pe perete se face cu o gletiera de otel inoxidabil. Dupa 8-12 ore,tencuiala este suficient de rezistenta pentru a nu fi degradata de o ploaie torentiala. Se aplica in plaja de temperatura +5 – +25 Grade Celsius,la o umiditate maxima de 65%.