Despre noi

Înființată în 1996, firma SC EVESICRAN COM SRL, are ca obiect principal de activitate comercializarea materialelor de construcție, a produselor pentru amenajări interioare și finisaje, oferind servicii profesionale și complete de consultanță, montaj și transport. 

În prezent compania noastră pune la dispoziția clienților săi următoarele produse:
– Vinil sau Covor PVC de uz casnic și profesional, cu caracteristici speciale (pentru spitale și cabinete medicale, bucătării, săli de sport, săli de dans, mijloace de transport, depozite, birouri, magazine, restaurante,etc. )
– Linoleum natural pentru spații medicale, educație, instituții publice, domeniul casnic etc.
– Mochetă de uz casnic și profesional  cu caracteristici speciale (personalizată, ignifugată, tratată antimurdarie, antistatică)
– Ștergătoare profesionale, de interior și exterior

 

 

– Parchet ( laminat, triplu stratificat, masiv )
– Pardoseală epoxidică, pentru spații medicale, spații comerciale și hale de producție – Pardoseli sportive de interior și exterior ( gazon sintetic )
– Plinte, profile și accesorii pentru montajul pardoselilor (din PVC, MDF, metalice)
– Adezivi pentru mochetă, parchet, linoleum, covor PVC
– Materiale de construcție ( sapă autonivelanta, tencuiala decorativă și mozaicată )
– Produse și aparate profesionale de curățare și întreținere pentru pardoseli.
Pe lângă produsele pentru amenajarea stilului de viață, fie el profesional ( trafic intens și extrem – HORECA, birouri, spitale, etc. ) sau rezidențial ( trafic redus și mediu – apartamente și case private ), SC EVESICRAN COM SRL asigura servicii de consultanță, montaj și transport.

Evesicran în Cifre

Mauris blandit aliquet elit, eget tincidunt nibh pulvinar a. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae; Donec velit neque

MP instalați

Experiență

Produse de Top

Echipă Profesionistă

01

Misiune

Suntem devotați construirii și instalării de pardoseli inteligente și personalizate pentru fiecare tip de spațiu și pentru cerințele fiecărui client. Interesul principal a companiei noastre este de a oferi de soluții durabile și de calitate, să îmbunătățim mereu standardelele de eficiență, asigurarea unor garanții corecte și optime, reducere a costurilor și protejarea mediului înconjurător.Bazându-ne pe vasta noastră experiență în domeniul montajului de pardoseli profesionale și al managementului proiectelor finalizate, putem personaliza orice tip de spațiu, și putem adapta, în funcție de nevoi la orice solicitare, inclusiv personalizarea, extinderea, reducerea de spațiu sau relocare punctului de lucru. Îmbunătățirea continuă și inovația, calitatea și seriozitatea echipei sunt principalele principii pe care Evesicran se bazează continuu, și creearea de relații durabile cu clienți și parteneri de top. Acordăm atenție deosebită nevoilor clienților și rezolvăm orice problemă care ar putea apărea în spațiile amenajate într-un timp foarte scurt.

02

Viziune

Viziunea noastră este să devenim o companie de top pe plan regional, în dezvoltarea și montajul de pardoseli profesionale de calitate pentru toate tipurile de spații.

Scopul nostru principal este de a pune la dispoziția clienților noștri pardoseli de calitate, modern și durabile, personalizate în funcție de cerințele și nevoile lor, de a încorpora cele mai noi tehnologii în montajul pardoselilor și de a oferi clienților noștri cele mai bune soluții de pardosire și de întreținere a acestora.

03

Valori

Valorile noastre reprezinta esenta filozofiei noastre de business si reflecta modul in care ne abordam clientii si actionarii nostri.

  • Integritate: Acțiunile noastre sunt caracterizate prin deschidere, onestitate și consecvenâță. Ne onorăm angajamentele, termenele și ne respectăm corect promisiunile. Desfășurăm activitățile afacerii în mod corect și onest, fără a fi influențați de factori externi sau de simpatii personale sau aprecieri.
  • Spirit de echipă: Stabilim relații deschise și pozitive între colegi cu scopul de a promova cooperarea și obținerea celor mai bune rezultate interne și externe. Credem că rezultatele unei echipe de success sunt întotdeauna mai mari decât rezultatele individuale ale membrilor echipei. Încurajăm și folosim comunicarea interactivă și dialogul constructiv.
  • Profesionalism: Experiența și pregătirea membrilor echipei noastre ne dă curaj și încredere să acționăm și să abordăm fiecare proiect cu cea mai înaltă seriozitate și atenție.
  • Inițiativa: Fiecare resursă este importantă pentru noi, fie că este vorba de o resursă umană sau nu, scopul nostru fiind dezvoltarea personală continuă și îmbunătățirea activității de business.
  • Loialitate: Compania și angajații săi manifestă loialitate atât față de clienți cât și între ei.

Produse

Oferim produse premium și de calitate pentru toate tipurile de spații. Materiale utilizate sunt achiziționate de la parteneri de renume mondial, oferind astfel clienților noștri plus valoare și calitate în prestarea proiectelor noastre.

Servicii

Dealungul timpului, ne-am diversificat serviciile și ne-am perfecționat pe consultanță, montaj și transport. Pentru fiecare proiect finalizat de compania Evesicran, oferim garanție pe materiale și manopera realizată.